Kapcsolat

VENUM Hungary Kft.
Lehel utca 5.
1062. Budapest
Telefonszám: 06202567667
info@venumstuff.hu
SHOGUN Fight Shop
Elérhetőségeink:06203775920, 0617913145(vezetékes)

Legnépszerűbbek

Ár 38 000 Ft (92 €)
Rendelnünk kell! Kb. 2 hét!
Ár 14 000 Ft (34 €)
Készleten
Ár 24 000 Ft (58 €)
Rendelnünk kell! Kb. 2 hét!


VENUM Nyereményjáték!!!

 

 

2015.12.21

VENUM Hungary Facebook Nyereményjáték

A nyereményjátékon kisorsolásra került 2 db VENUM kifordítható téli sapkát nyerte:

1. Magyar Rudolf

2. Jacsó Katalin

Gratulálunk a nyerteseknek!

VENUM Hungary Kft.

www.venumstuff.hu

________________________________________________________________________________________________________________

 

VENUM Nyereményjáték!!!

 

2015.08.22-én kerül megrendezésre a VENUM Victory World Series Profi K1 Torna Debrecenben, a Főnix Arénában (4028.Debrecen, Kassai út 28.).

A Profi K1 Globális vándortornán két négyes tornát láthatunk majd, -95kg súlycsoportban (RHINOS Tournament) és 72,5kg-ban (DRAGONS Tournament), ezek után 2 kihívásos presztízs mérkőzést, a Gála végére pedig a -95kg és -72,5kg súlycsoport négyes tornájának döntői kerülnek.

A neves versenyen 4 Magyar versenyző is indulni fog híres külföldi versenyzők ellen, -95kg "RHINOS" tornán Mihalik György, -72,5kg "DRAGONS" tornán pedig Benedek Zsolt és Balogh Norbert képviseli Hazánkat profi K1 vonalon. A presztízs mérkőzéseknél az első meccs a Hölgyek harca lesz, míg a második presztízs mérkőzésen ismét Magyar harcosért izgulhatunk, Görbics Gáborért, aki a francia Medhi Zatout ellen fog bunyózni.

A TotalDamage cikke az eseményről: http://totaldamage.blog.hu/2015/07/10/td_kickbox_debrecenbe_erkezik_augusztusban_a_venum_victory_world_series
Az esemény a VWS hivatalos oldalán: http://www.victoryws.com/debrecen.html

A belépőjegyek 10€ (~3000 - 3200Ft.-) vételáron kaphatóak a helyszínen.

A VENUM nyereményjátéka szorosan a VWS versenyhez kapcsolódik, mely játékban értékes VENUM ajándékok kerülnek kisorsolásra a szavazók között.

 

A játék feltételei:

1. Érvényesen kitöltött és elküldött szavazati űrlap (az űrlap elérhető itt:http://www.venumstuff.hu/VENUM-Victory-World-Series-a6_0.htm), fontos megadni a pontos nevet és a Facebook-on szereplő nevet a játék további pontjaiban szereplő beazonosításhoz, valamint elérhetőségi adatként fontos az E-mail cím megadása.

2. Lájkolni szükséges a VENUM gyártójának oldalát, mely a következő címen tehető meg: https://www.facebook.com/venumfight?fref=ts
Figyelem, ellenőrizni fogjuk a Lájk meglétét, ehhez viszont szükséges a pontos űrlap kitöltés a Facebook nevet illetően! Amennyiben már lájkolta az oldalt, ez a tétel teljesítettnek tekinthető!

3. Lájkolni szükséges a VENUM Hungary Kft. Facebook oldalát, mely a következő címen tehető meg: https://www.facebook.com/venumhungary?ref=hl
Figyelem, ellenőrizni fogjuk a Lájk meglétét, ehhez viszont szükséges a pontos űrlap kitöltés a Facebook nevet illetően! Amennyiben már lájkolta az oldalt, ez a tétel teljesítettnek tekinthető!

 

Abban az esetben, ha mindhárom feltétel teljesült, már részt is vesz a játékban!

A sorsolás során 5 nyertest fogunk kihirdetni, akik különböző, értékes VENUM ajándékokat vehetnek majd át budapesti üzletünkben,a SHOGUN Fight Shop-ban!

A nyerteseket azon Szavazók közül sorsoljuk ki, akik legalább 3 kategóriában helyesen tippeltek a meccsek kimenetelét illetően!
Amennyiben ennek megfelelő szavazat nem érkezik be, minden szavazó sorsolási pozícióba kerül.

Az eredményhirdetés a versenyt követő napon, 2015.08.23-án, Vasárnap lesz, a nyerteseket közzé tesszük a VENUM Hungary Facebook oldalán, valamint e-mailben is kapnak értesítést (Fontos az űrlap pontos kitöltése az E-mail címet illetően).

 

FightCard

 

 

Sok Sikert kíván a VENUM Hungary Kft. és a www.venumstuff.hu!

______________________________________________________________________________________________________________

 

A VENUM Victory World Series nyereményjáték nyertesei:

- Gyenizse Krisztina
- Hegedűs Attila
- Szóka Ferenc
- Kincses Bence
- Komár Dávid Dániel

Gratulálunk a nyerteseknek!!!

 

VENUM Hungary Kft.

www.venumstuff.hu

 

 


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

N2Y0NGNmM